uMoven tarina

uMove on liikuntapalvelu sinulle korkeakouluyhteisön jäsen

uMove tarjoaa liikuntaa ja hyvinvointia Jyväskylän korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Yliopistoliikuntana ja sittemmin korkeakoululiikuntana tunnettu liikuntapalvelukokonaisuus on tarjonnut elämyksiä ja kokemuksia jo vuosikymmenten ajan.

uMove -tunnus sai alkunsa vuonna 2018, kun pohdimme termiä, sanaa tai lausetta, joka kuvaisi luontevasti ja innostavasti korkeakouluille tarjottavia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita.

uMove, jossa u tarkoittaa sekä sinua että korkeakoulua (university) ja move kaikkea sitä liikunnan ja liikkumisen kirjoa, jota palveluissamme pääsee kokeilemaan. uMove avautuu loistavasti kansainvälisille opiskelijoille ja henkilökunnalle, mutta istuu myös hyvin suomen kieleen.

Haluamme inspiroida ja kannustaa liikkumaan kukin omalla tyylillään. Palvelumme nojaavat ajatukseen yhteisöstä, joka on hyväntuulinen, rohkea, avoin ja kannustava. Hyväksyvässä ilmapiirissa on ilo kokeilla uusia lajeja ja oppia liikuntataitoja.

Meille voit tulla palautumaan, hikoilemaan, jammailemaan, palloilemaan, viihtymään ja nauramaan. Liikunta voi olla leikkisää ja hauskaa!

Monipuolisuus on valttimme: emme ole vain muutaman lajin yhteisö, vaan palvelu, jossa pääset testaamaan suosikkilajiesi ohella uusia liikkumisen mahdollisuuksia niin sisällä kuin ulkona. Lämpimästi tervetuloa yhteisöömme!

Tutustu uMove tulevaisuuden suuntaan:

Yhdessä hyvinvoiden. Luonnosta inspiroituen.